Immár hagyomány a Magyar Táncművészeti Egyetem Nádasi Ferenc Gimnáziumában, hogy a karácsony közeledtével jótékonysági, Luca napi vásárt szerveznek. Az egész napos vásári forgatagot egy jótékonysági adventi koncert zárja, amelyre nézőként az intézmény idén is szeretettel vár minden kedves érdeklődőt!

A koncert helyszíne: Magyar Táncművészeti Egyetem Ifj. Nagy Zoltán Színházterem
A koncert kezdési ideje: 2018. december 10., hétfő, 17 óra

Ezen az estén az egyetem házi színpadán közreműködő diákok nem táncosként mutatkoznak meg, hanem karácsonyi dalokkal köszöntik a közelgő ünnepet. Őket a Zeneakadémia középiskolai tanulmányait korábban, illetve jelenleg is nálunk folytató ifjú tehetségeinek, Schwarz Zoltánnak és Kökény Tamásnak önfeledt előadása követi, végül a Marczibányi téri Kodály Iskola kórusának vendégfellépése teszi teljessé és emlékezetessé ezt az alkalmat a közönség számára.

Ahogy az eddigi években, úgy idén is jótékonysági célokra, az iskola alapítványának, A Jövő Táncosaiért Alapítvány támogatására fordítjuk a belépőkből befolyt teljes összeget, amellyel a gimnázium rászoruló diákjainak iskolai és szakmai tanulmányait, étkeztetését, utazását, valamint kurzusokon való részvételüket segítjük. A belépőjegy idén is szabadáras (javasolt minimum ára továbbra is: 1000 forint), melynek megvásárlásával Önök is hozzájárulhatnak az alapítvány mind eredményesebb működéséhez.

A jegyeket az előadás előtt lehet megvásárolni a bejáratnál. Ha az adventi koncertünkön idén nem tud részt venni, de szívesen pártolná célkitűzéseinket, akkor ezt is megteheti az osztályfőnökhöz eljuttatott felajánlásával.

Segítségét, támogatását köszönjük!
A Magyar Táncművészeti Egyetem Nádasi Ferenc Gimnáziuma és Kollégiuma Tantestülete