A Magyar Táncművészeti Egyetem a Szent István Egyetemmel közös hallgatói ötletpályázatot írt ki az egyetemi campus környezetrendezési tanulmánytervének elkészítésére. A SZIE hallgatói nagy létszámban jelentek meg a többszöri bejáráson, ahol megismerhették egyetemünk különlegességeit, egyediségét. 15 pályázó adta be ötleteit a megadott határidőre.

2019. április 23-án 390 fős szakmai közönség előtt adták át az Év Tájépítésze és az Év Junior Tájépítésze díjakat a Szent István Egyetem Budai Campusának dísztermében. Dr. Bolvári-Takács Gábor, a Magyar Táncművészeti Egyetem rektora beszédében kiemelte, hogy a 15 pályázó mindegyike értékes gondolatokat adott hozzá a campus környezetének aktuális rekonstrukciójához, és újratervezéséhez.

Megosztott első helyet kapott Héjjas Luca Nóra aki az Év Junior tájépítésze díjat is elhozta, és Gimes Kinga, a SZIE tájépítészet és kertművészet mesterszakos hallgatói. A harmadik díjat Gyurasza Miklós Bálint a SZIE tájépítészet és kertművészet mesterszakos hallgatója kapta. 

Gratulálunk a nyerteseknek!