Részvétel a Domenico Modugno Nemzetközi Balett és Kortárstánc Versenyen Bariban a Nemzeti Tehetség Program támogatásával

A március 18-21. között, az olaszországi Bariban zajló Nemzetközi Balett és Kortárstánc Versenyen szép sikereket értek el versenyzőink: Kiss Réka VIII. évfolyamos hallgatónk klasszikus balett kategóriában I. helyezett lett, míg III. évfolyamos moderntánc hallgatóink, Rácz Réka és Golubkovics Gergely kategóriájuk III. helyét szerezték meg.

Kiss Réka
Kiss Réka

A Főiskola többi versenyzője: Kovács Réka (III. évf.) és Topolánszky Vince (IV. évf.) a klasszikus balett kategóriában ez első tízben zárta a versenyt, de sikeresen helyt állt a megmérettetésben Fülöp Anna (III. évf.), Lengyel Dorottya (II. évf.) és  Sántha Szilveszter Mátyás (VIII. évf.) is.

Rácz Réka
Rácz Réka

A képek forrása a verseny hivatalos honlapja.

Versenyzőink egyenletesen magas színvonalú teljesítménye elismeréseként a Magyar Táncművészeti Főiskola kapta a verseny névadójáról, a Domenico Modugnóról elnevezett díjat.

Golubkovics Gergő
Golubkovics Gergely

Gratulálunk versenyzőinknek és felkészítő mestereiknek, Szakály Györgynek, Volf Katalinnak, Macher Szilárdnak, Murányi Juditnak és Oláh Csillának, valamint Kulcsár Noéminek és Grecsó Zoltánnak!

 

Köszönjük a támogatást a Nemzeti Tehetség Programnak, amely lehetővé tette, hogy Főiskolánk ilyen nagy létszámban képviseltesse magát a versenyen.

NTP logó

EMET logó

EMMI logó