Skip to main content
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Útközben 2023 Február 25. SZOMBAT, 18:00

2023. 02. 25., 18:00 - 19:30

A Magyar Táncművészeti Egyetem Moderntánc és Színházi tánc szakirányos hallgatói 2023. február 24-25-én mutatják be Útközben című előadásukat.

A változatos műsorszámokon több elismert koreográfus és a növendékek keményen dolgoztak, így a bemutatásra kerülő koreográfiákon keresztül a hallgatók bepillantást engednek a két szakirány munkájába, hogy ezzel villantsák fel a nézőknek, hol tartanak most.

Az előadás egyik célja szemléltetni a két szakirány sokszínű képzési struktúráját, megmutatni azt a széleskörű tudást és tapasztalatot, amelyet a hallgatók tanulmányaik során eddig elsajátítottak.

Az Útközben előadáson különleges műsorszámokra számíthat a közönség, hiszen mindkét szakirány rendkívül sokoldalú, nem szűkölködik a kreativitásban. A produkciók között feltűnik egy részlet a Szentivánéji álomból, színpadra kerül a West Side Story, illetve a hiphop műfaj is teret kap.

A nézők az MTE hallgatóinak előadásában tekinthetik meg vendégalkotók és Barna Mónika, Csizmadia Tamás, Szarvas Krisztina, Rozsovits Johanna, Puczkó-Smith Levente, Kelemen Dorottya, Kósa Roland, Kótai Rozi, Bondor Málna, Mohácsi Bora, Újvári Milán, Kópiás Konrád Lukács, Wéninger Dalma, Kulcsár Noémi, Kalmár Attila és Radóci Lilla koreográfusok alkotásait, így mindenkit arra bátorítunk, hogy tekintse meg a Moderntánc és Színházi tánc szakirány hallgatóinak műsorát.

Az előadás február 24-én pénteken és másnap, február 25-én szombaton 18 órától megtekinthető a Magyar Táncművészeti Egyetem ifj. Nagy Zoltán Színháztermében.

🔖JEGYVÁSÁRLÁS ITT

 

Részletek

Dátum:
2023. 02. 25.
Időpont:
18:00 - 19:30
Megszakítás