Skip to main content

NYÁRI BALETT KURZUS 2023

NYÁRI BALETT KURZUS

  1. augusztus 7 – augusztus 19.

A Magyar Táncművészeti Egyetem idén nyáron is meghirdeti balett kurzusát. Olyan fiatal (11-14 éves, azaz most 5.-8. osztályos) diákok jelentkezését várjuk, akik az MTE táncművész előkészítő évfolyamaiba járnak, vagy alapfokú táncművéseti tanulmányokat folytatnak, illetve bármely magyarországi intézmény nem professzionális képzésében vesznek részt  (12-19 éves korig).

A közel kéthetes kurzus folyamán AZ MTE elismert balettmesterei foglalkoznak a jelentkezőkkel: klasszikus balett, képességfejlesztés, improvizáció és modern órákon adják át tudásuk legjavát.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Díjazás

MTE Hallgató vagyok
Külsős vagyok
Online jelentkezési lap

Kérés, kérdés esetén levelükre választ 10 napon belül az alábbi e-mail címen kapnak: kurzus@mte.eu

 

A Nyári balett kurzus befizetésének határideje 2023.07.31. A közlemény rovatban kérjük mindenféleképpen tüntesse fel a jelentkező nevét, és azt, hogy Nyári balett kurzus.

 

Bankszámlaszám: 10300002-13267508-00024901

IBAN szám:  HU64 10300002-13267508-00024901

SWIFT kód:  MKKB HU HB

 

A befizetett kurzus díj összegéről a jelentkező befizetést igazoló számviteli bizonylatot kap. A befizetést igazoló feladóvevény vagy átutalási bizonylat másolatát, az esemény megnevezését (pl.: nyári balett kurzus), valamint a számlázási adatait (név és cím, cég esetén adószám) a szamlazas@mte.eu e-mail címre kell eljuttatni a befizetést követő 3 naptári napon belül.

A befizetést igazoló számviteli bizonylat kiállítását követően, annak utólagos módosítására nincs lehetőség.

A kurzus díját az Egyetemnek csak akkor áll módjában visszatéríteni, ha a kurzus nem indul. Ha a kurzus elindul, de a jelentkező bármely okból nem tud részt venni rajta, nem iratkozik be, a díját nem térítjük vissza.
Abban az esetben, ha a jelentkező érvényes jelentkezést nyújtott be, de utólag – a jelentkezési határidőt követően – bármilyen okból meggondolja magát és visszavonja jelentkezését, a kurzus díj visszafizetésére szintén nincs mód!
A befizetett kurzusdíj visszafizetésére az adatbekérő lapon van lehetőség, a visszafizetési kérelem megalapozottságát igazolni kell. A visszatérítést kizárólag átutalással teljesíti az Egyetem, melyet a jelentkező az ITT található adatbekérő lap segítségével tud visszaigényelni.
Megszakítás