Skip to main content
Hírek

Bartók Tavasz az MTE hallgatóinak közreműködésével

By 2021.05.13.május 11th, 2022No Comments

Ahogy arról korábban hírt adtunk, Leo Mujić, elismert horvát koreográfus kivételes közös munkára készül végzős balettművész hallgatóinkkal. 2021. május 23-án, vasárnap – egy streamelőadás keretében – A fából faragott királyfi című darabot állítják színpadra fiatalabb hallgatókkal és a IV. évfolyamos modern évfolyammal kiegészülve. Az előadás a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében, a Müpa szervezésében valósul meg. A táncjáték koncertszerű változata a Szent István Filharmonikusokkal együttműködésben, Kovács János Kossuth-díjas karmester vezényletével valósul meg. A közös munka már tavaly augusztusban elkezdődött és egészen a Bartók-mű premierjéig folytatódik.

Az esemény és vele együtt hallgatóink színvonalas táncprodukciója online formában, ingyenes megtekinthető az említett időpontban, az alábbi oldalon:

https://bartoktavasz.hu/hu/stream

Az aktuális járványügyi rendelkezések a Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek online programját is érinthetik, a műsor és az események időpontja változhat. Kérjük, kísérjék rendszeresen figyelemmel honlapunkat és közösségi média felületeinket a legfrissebb információkért!

#BartókTavasz

#MüpaBudapest

http://instagram.com/mupabudapest

Megszakítás