Skip to main content
EgyetemHírekKiemelt

Filmek az Egyetem diplomaátadó ünnepségeiről és tanévzárójáról

By 2024.07.09.No Comments

A Magyar Táncművészeti Egyetem ifj. Nagy Zoltán színháztermében az elmúlt héten egymás után került sor az Egyetem diplomaosztó ünnepségeire. A tanév tehát befejeződött, hétfőn hivatalosan a tanévzáróval is.

Július elsején került sor a Táncművész szak diplomaosztó ünnepségére, a Klasszikus balett és a Színházi tánc végzős hallgatóinak köszöntésére és a 2023/2024-es tanév zárására is.

Az eseményen a végzett és aktív hallgatók valamint hozzátartozójuk mellett részt vett többek közt, Fodorné Molnár Márta rektor asszony, Macher Szilárd oktatási rektorhelyettes, Gáspár Emese innovációs rektorhelyettes, Kiss János Kossuth-díjas balettművész, az Egyetemet fenntartó Kuratórium elnöke, Ágoston-Vas Ottilia, a Nádasi Ferenc Gimnázium és Kollégium Igazgatója és az MTE több oktatója is.

Kedden aztán egyetemi tanulmányaik lezárásaként a Táncos és próbavezető, a koreográfus szakos, valamint a Tánctanár mesterszakos hallgatók diplomaosztó ünnepségére került sor a Magyar Táncművészeti Egyetem ifj. Nagy Zoltán Színháztermében.

A végzett hallgatóknak gratulálunk és a továbbiakban sok sikert kívánunk!

 

Megszakítás