Skip to main content
EgyetemGimnázium, kollégiumHírekKiemelt

Sikeres csapatépítő a külföldi hallgatóknak

By 2024.05.03.No Comments

Első alkalommal került sor a Magyar Táncművészeti Egyetem nemzetközi hallgatóknak szóló csapatépítő rendezvényére, amelyen a csapatépítés, integrációs támogatás és kapcsolatépítés volt a középpontban.

A Magyar Táncművészeti Egyetem nemzetközi intézmény, mindig is számos külföldi hallgató, később kiváló művész járt az Egyetemre. Az MTE-n a világ minden pontjáról tanulnak fiatalok: Jelenleg 11 országból  32 nemzetközi hallgatója van a lassan 75 esztendős intézménynek.

Az Egyetem vezetői fontosnak tartják, hogy a hallgatók közösségi és kulturális integrációja sikeres legyen, hiszen a minőségi munka és tanulás egyik alapfeltétele, hogy a hallgatók jól érezzék magukat a képző intézményben szabadidejükben is.

Ezért szervezte meg az MTE Tanulmányi Igazgatóságának nemzetközis csapata azt a kifejezetten a nemzetközi hallgatóinknak hirdetett csapatépítő rendezvényt – I. Global Gathering -, amelyen a résztvevők a csapatépítés érdekében a méltán világhírű magyar konyha egyik specialitását, pincepörköltet készítettek.

Az eseményen két csapat is összeállt és a Magyarországgal, a magyar konyhával kapcsolatos kvízek mellet részt vettek az ételkóstolásban is. A programot egy nagy számháború zárta.

A résztvevők komoly várakozással tekintettek a programra, ennek megfelelően lelkes és aktív csapat jött össze.

A rendezvényen résztvevő hallgatók száma meghaladta a szervezők várakozásait.

A visszajelzéseik nagyon pozitívak: mindenki élvezte az együtt töltött időt, a kapcsolódás lehetőségét. Arról nem is beszélve, hogy a pincepörkölt is sikert aratott.

Éppen ezért bátran kijelenthető: Folytatjuk!

Megszakítás