Skip to main content
EgyetemHírek

Táncfilm workshop – open call

By 2021.09.02.szeptember 6th, 2021No Comments

Táncos / koreográfus vagy és izgat a kétdimenzió szorítása? Érdekel a képalkotás és a ritmus mint szerkesztési elv? Izgalmas számodra a filmművészet ötvözése a mozdulat erejével? Fontosnak tartod a kortárs társművészetek találkozását? Szeretnél a digitális technikàban is naprakész lenni?

Táncosok és koreográfusok jelentkezését várjuk az egyhetes intenzív táncfilm képzésre, ahol neves magyar és külföldi táncfilm szakemeberek elméleti és gyakorlati óráin keresztül ismerhetjük meg a műfaj sajátosságait. Olyan témákkal foglalkozunk, mint filmtörténet, filmelemzés, forgalmazás, tervezés, operatőri munka, vágás és hang effektek.

Kiemelt oktatóink: GITTA WIGRO, a London Contemporary Dance School Screendance MA vezetője; CLAUDIA KAPPENBERG, táncfilm elméleti szakember, valamint THIERRY DE MEY, zeneszerző, rendező, a belga Rosas társulat filmesztétikájának megteremtője, a táncfilm szakma meghatározó alakja. A workshop alatt a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média szakos hallgatóival zajló közös műhelymunkát mentorok segítik.

JELENTKEZÉS: http://tancfilm.mome.hu

Megszakítás