Skip to main content
Gimnázium, kollégiumHírek

Állami elismerések március 15-én

By 2020.03.16.április 6th, 2020No Comments
A nemzeti ünnep alkalmával két oktatónk is elismerésben részesült, amihez dr. Popik Ervinné Boros Erzsébetnek és dr. Fügedi Jánosnak szeretettel gratulálunk!
A miniszterelnök előterjesztésére a köztársasági elnök a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje polgári tagozat kitüntetést adományozta Boros Erzsébet Harangozó Gyula-díjas táncművész, a Magyar Táncművészeti Egyetem professor emeritája részére, kimagasló színvonalú táncművészi pályafutása, valamint művészetpedagógiai tevékenysége elismeréseként.
 
A miniszterelnök előterjesztésére a köztársasági elnök a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozat kitüntetést adományozta: a táncjelírás, illetve a tánc számítógépes elemzésének elismert hazai szakértőjeként végzett kiemelkedő színvonalú tudományos és oktatói munkája elismeréseként dr. Fügedi Jánosnak, a Magyar Táncművészeti Egyetem Néptánc Tanszékének főiskolai tanárának, a Bölcsészettudományi Kutatóközpont Zenetudományi Intézet Népzene- és Néptánckutató Osztály és Archívum tudományos főmunkatársának.
Megszakítás