Skip to main content
Gimnázium, kollégiumHírekKiemelt

Ballagás a Magyar Táncművészeti Egyetem Nádasi Ferenc Gimnáziumában

By 2024.05.15.No Comments

Hagyományaihoz híven idén is ünnepélyes keretek között rendezte meg a Magyar Táncművészeti Egyetem Nádasi Ferenc Gimnáziuma és Kollégiuma a gimnazisták ballagását. Azóta már az érettségi zajlik, de az eseményről elkészült az összefoglaló videó.

A 12.  évfolyam diákjai osztályfőnökeik, Emri Ildikó tanárnő és Dr. Almássy Balázs tanár úr vezetésével, az utolsó osztályfőnöki órát megtartva, pontban 12.00 órakor még egyszer bejárták a gimnázium és a campus területét, majd a színházteremben a ballagási műsor keretében búcsúztak tőlük a legfiatalabb növedékek, az ötödikesek, valamint az immár legidősebb iskolai évfolyam nevében a tizenegyedikes Nemes Nóra.

Az iskola Násztor Éva vezette énekkarát követően a 10. évfolyam nevében Balla Dávid, a gimnázium és a Zeneakadémia kiemelt tehetségek osztályának közös diákja köszöntötte a végzősöket Chopin F moll ballada című művével.

A ballagó diákok nevében búcsúzó Mészáros Hanna emlékezetes beszéde, valamint Bondor Málna Vörösmarty Mihály Szózatának elszavalása még sokáig a résztvevők fülébe cseng.

 

Megszakítás