Skip to main content
Hírek

Egyetemünkre is díjeső hullott a Tánc Világnapján

By 2022.05.03.június 19th, 2022No Comments

Díjátadó ünnepséget tartottak pénteken a Nemzeti Táncszínházban a Tánc világnapja alkalmából, amelyen valóságos díjeső hullott a Magyar Táncművészeti Egyetem jelenlegi és korábbi hallgatóira, oktatóira, művészeire.

A 2022. április 29-i A tánc világnapja-díjátadó gálaesten a Magyar Táncművészeti Egyetemről a Táncoktatásért díjat, Moldován Zsuzsanna az MTE művésztanára, címzetes egyetemi docens kapta, nagy taps közepette. Az évad legjobb női táncművésze, Opiczerné Kelemen Dorottya az MTE művésztanára lett.

Fotó: Hype

Roboz Ágnes-díjat, az évad legjobb végzős növendéke elismerést érdemelte ki, Fülöp Anna (IX. évfolyam), Tran Viktória (modern V. évfolyam) és Cserháti Gergely (IX. évfolyam).

A Nagy alakításért hallgatói díjat az MTE V. évfolyamos hallgatója, Németh Lili kapta.

Miközben minden díjazottnak gratulálunk, emeljük ki, hogy közelmúltban végzett hallgatók közül az évad legjobb pályakezdő táncművésze díjat kapta, Forczek Janka, Rácz Réka és Topolánszky Vince. Korábban hozzánk járt és most elismerték munkáját, művészetét, Matuza Adriennek, aki az évad legjobb női táncművésze lett; Tókos Attilának, aki az évad legjobb férfi táncművésze elismerést érdemelte ki és a Nagy alakításért díjat is egy korábbi MTE hallgató, Balázsi Gergő Ármin nyerte el.

Szívből gratulálunk!

Megszakítás