Skip to main content
EgyetemHírekKiemelt

Érezd meg a Magyar Táncművészeti Egyetem ritmusát a 24. Educatión!

By 2024.01.06.No Comments

A tavalyi nagyon sikeres Educatio részvétel után 2024-ben újra ott lesz a Magyar Táncművészeti Egyetem a méltán népszerű nemzetközi oktatási szakkiállításon. Izgalmas műsorokkal, fellépőkkel, lényegi tájékoztatóval és szinte minden kérdésre válasszal várják az egyetem hallgatói, oktatói és munkatársai az érdeklődőket január 11. és 13. között.

A tavalyelőtti igen sikeres első megjelenés után a Magyar Táncművészeti Egyetem a 2023-as Educatio szakkiállításon az egyik legnépszerűbb stand volt. Nem véletlenül. Az akkor is január elején zajló rendezvényen az érdeklődők találkozhattak az intézmény hallgatóival, tájékozódhattak a képzésekről, a felvételi követelményekről, miközben fantasztikus műsorokat tekinthettek meg az MTE standján.

2024-ben ugyanezt tudjuk kínálni: Várunk mindenkit, mert ígérjük, valóban érdemes lesz a Magyar Táncművészeti Egyetem standját meglátogatni.

Az egyéni látogatók a 3-as kapun tudnak a Hungexpo területére és a kiállításra belépni, a csoportosan regisztráltak számára az 1-es kapun is lehetséges a bejutás. A kiállítók – köztük az MTE is – mindennap 9 és 17 óra között várják az Educatióra ellátogató érdeklődőket.

A kiállítás ingyenesen látogatható, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött.

Bővebb információ a rendezvény honlapján, illetve Facebook-oldalán.

A tavalyi megjelenésünkről készített filmet itt megnézheted.

Megszakítás