Skip to main content
EgyetemGimnázium, kollégiumHírekKiemeltUncategorized @hu

Fórum a hazai középfokú táncoktatás témakörében

By 2023.10.17.No Comments

Nemcsak a nagy érdeklődés mellett zajló Nyílt Nap eseménye tette fontossá október 14-ét, de mérföldkő volt a szombat délelőtt a Magyar Táncművészeti Egyetem és a hazai középfokú táncoktatás kapcsolatának történetében is.

A Magyar Táncművészeti Egyetemen szervezett fórumon a legjelesebb képzési intézmények, tánctagozatok képviselői csoportos munkaformában vázolták fel a terület legjellemzőbb problémaköreit. Mindehhez az egyetem képviseletében Macher Szilárd rektorhelyettes, Topolánszky Tamás Intézetigazgató, Salát Magdolna tanulmányi igazgató és Lőrinc Katalin moderátor csatlakoztak és fogalmazták meg a Magyar Táncművészeti Egyetem ide kapcsolódó felvetéseit, javaslatait.

A remek hangulatú, a közös tenni akarás légkörében zajlott esemény sikerességéről mindennél többet árul el az, hogy a fórumra meghívott, majd azon végig aktívan részt vevő Balatoni Katalin, köznevelésért felelős helyettes államtitkár (Belügyminisztérium) máris tevőleges segítséget ajánlott fel számos olyan kérdésben, amelyet a fórum résztvevői felvetettek. Mindenképp folytatjuk a megkezdett közös munkát!

Fotók: Csillag Pál

Megszakítás