Skip to main content

A MÜPA digitális Médiatárának teljes videó és hangfelvételeit egyszerű regisztráció után lehet megnézni, illetve meghallgatni, de egyes tartalmak akár regisztráció nélkül is elérhetők, pl.
Szegedi Kortárs Balett: A hattyúk tava (2014. november 16.) – keresztmetszet
Csajkovszkij: A diótörő – teljes előadás bábszinészek közreműködésével (2013. december 23.)
Recirquel [Újcirkusz] Társulat: A meztelen bohóc (2014. április 19.) – a többségükben a Nádasi Ferenc Gimnázium egykori tanulóiból alakult artistacsoport első önálló – és azóta is műsoron lévő, nagy nemzetközi sikereket elért – műsora.

A MÜPA Home oldalról érhető el az online koncertműsor. Minden nap – műfajtól függően 19:00-kor, 19:30-kor vagy 20:00-kor – megnyílik a MÜPA virtuális hangversenyterme és virtuális előadóterei. Az elmúlt évek egy-egy felejthetetlen előadását a MÜPA honlapján, FaceBook-oldalán és YouTube-csatornáján követhetjük.
Sőt, az Európai Hangversenytermek Szervezetének (ECHO) tagjaként, a nemzetközi összefogásnak köszönhetően a FaceBookon Európa egy-egy jelentős koncerttermébe is betekintést nyújtanak a látogatóknak Lisszabontól Hamburgon át Londonig – bízva abban, hogy ezzel is kellemesebbé varázsolják az otthon töltött estéket.

Megszakítás