Skip to main content
EgyetemGimnázium, kollégiumHírekKiemelt

Ne hagyd ki: Nyílt nap a Magyar Táncművészeti Egyetemen!

By 2023.09.30.október 12th, 2023No Comments

A nagysikerű, „teltházas” Táncválasztót követően újra várjuk a gyerekeket a Magyar Táncművészeti Egyetem csodálatos Campusán, ahol október 13-14-én Nyílt napot tart az Egyetem és a Nádasi Ferenc Gimnázium és Kollégium az érdeklődőknek.

Várjuk azokat az intézmény iránt érdeklődő gyerekeket és szüleiket, akik még nem tanulói az intézménynek, de úgy gondolják, hogy egy egész életen át tartó csodálatos szakma, a táncművészet bármely műfaja megérinti őket.

Ahogy a programból kiderül, a bemutatóórákon az Egyetemen elsajátítható összes műfaj megmutatja magát, azonban fontos tudni, hogy a következő tanévben a Klasszikus Balett Tanszék és a Néptánc szakirány indít évfolyamot.

Kökény-Hámori Kamill és Dobra Janka (Fotó: Csillag Pál)

A klasszikus balett esetében elsősorban azok a lányok és fiúk jelentkezhetnek, akik a 2023/24-es tanévben fejezik be az általános iskola 4. osztályát és nem idősebbek 12 évesnél.

A Néptánc szakiránynál a növendékek szakmai képzése 14 éves korban, vagyis a 8. osztály elvégzése után kezdődik.

A rendezvény időpontja: 2023. október 13-14.

Cím: 1145 Budapest, Columbus u. 87-89.

Az érdeklődők október 13-án, pénteken 12 óra 30 perctől tudnak regisztrálni és fontos időpont, hogy 13 órakor kezdődik a tájékoztató az érdeklődőknek.

Azt követően a programban szereplő órákból lehet válogatni, amelyet itt tudnak megtekinteni: Nyílt nap (felsőfokú előkészítő szakmai képzések) (2023) (1)

A Nyílt nap második napján, október 14-én, szombaton, a program alapján bemutatóórákat láthatnak a gyerekek, de egy-egy beszélgetésre, mondatra biztos elérhető lesz több oktató, vezető is az Egyetemen.

A regisztrációs linket ITT lehet elérni.

Várunk mindenkit október 13-14-én az MTE Campusán.

Két nap, amit kár lenne kihagyni!

 

Megszakítás