Skip to main content
EgyetemHírekKiemelt

Pénzt gyűjtenek a Jókai utcai házomlásban súlyosan megsérült balettművésznek

By 2022.11.28.No Comments

Öt hónap telt el azóta, hogy Budapest VI. kerületében leomlott egy ház tetőszerkezete. Felelős még mindig nincs, miközben a balesetben többen megsérültek, Tóth Nikolett, a Magyar Táncművészeti Egyetem korábbi növendéke, az Operettszínház balerinája, sajnos komolyan, de van remény a gyógyulásra.

A fiatal táncos súlyos gerinc-, koponya- és belső sérüléseket szenvedett, megműtötték, most rehabilitáción vesz részt és nagyon reménykedik a gyógyulásban. A telex.hu beszámolója szerint gyűjtést szerveznek számára.

Vele volt a történtek idején szintén táncművész párja, Babácsi Benjámin is, aki azóta el is jegyezte a fiatal nőt. A férfi most a TV2 Tények Plusznak beszélt arról, hogyan van menyasszonya, illetve a riportban kitértek

a december 5-i jótékonysági gálára is, melyen nézőként a tervek szerint Nikolett is ott lesz, és melynek bevételét az ő és családja támogatására ajánlják fel.

A jótékonysági előadás tervéről már a baleset utáni napokban elkezdtek beszélni a Budapesti Operettszínház művészei. „Érted táncolunk” – ezt a címet kapta a gálaest, amelyben 14 társulat közel 80 művésze táncol majd. Az előadásra pár nap alatt elfogytak a jegyek. Az ötlet Gallai Zsolt balettművészhez fűződik, rendezője pedig Apáti Bence, az Operettszínház balettigazgatója.

Forrás: www.telex.hu

 

Megszakítás