Skip to main content
EgyetemGimnázium, kollégiumHírekKiemelt

Válassz egy táncot, válaszd a táncot! – Nagy Táncválasztó az MTE-n

By 2023.08.22.No Comments

A Magyar Táncművészeti Egyetem egy egész napos programkavalkádra invitálja a tánc iránt érdeklődőket szeptember 9-én, az egyetem campusán.  

A résztvevők megismerkedhetnek a tánc különböző műfajaival, betekintést nyerhetnek a táncművész pálya szépségeibe, valamint sok információt kaphatnak, beszélgehetnek erről az életpályáról.

Nyílt nap az MTE-n, még a COVID-időszakban

A többféle választható táncórán felül színes táncos programkínálatra számíthatnak az érdeklődők. Lesz táncbemutató, táncház, filmvetítés, kerekasztal beszélgetés, jelmezes fotózás, arcfestés, hajfonás és még balettkonty készítés is…  A fesztiválhangulat garantált!

A legtöbb program szabadon látogatható, mindössze a táncórákra szükséges regisztrálni. A táncválasztó fókuszában a 4-12 éves korosztály kerül. Az esemény 10 órakor, az MTE B épületében található if. Nagy Zoltán Színházteremben veszi kezdetét.

Várhatóan a Karrier Iroda, a Tanulmányi Igazgatóság és az EBS külön standdal jelenik meg a rendezvényen, ahol a képviselők kerekasztalbeszélgetéssel várják az oda érkezőket.

Fotó: Horváth Adrienne

Érkezéskor a szervezők a kapunál segítenek eligazítani a program résztvevőit.

Az esemény 10 órakor kezdődik és 16 óráig tart. A rendezvény szervezői azt javasolják, az érdeklődők a választott táncóra kezdete előtt 15 perccel érkezzenek, továbbá arra buzdítják a jelentkezőket, hogy minél több táncstílust próbáljanak ki!

Program:

  • 2023. szeptember 9., MTE Campus (1145 Budapest, Amerikai út 96.), D épület és színházterem, -előtér és büfé
  • 10.00-16.00  próbaórák: balett, moderntánc, divattánc, néptánc, társastánc, képességfejlesztés
  • 10.00-16.00  kerekasztal beszélgetések táncművész karriert, egészséges életmódot érintően
  • 10.00-16.00  jelmez- és kelléktári betekintés, jelmezes fotózás, táncos frizurák készítése, arcfestés, filmvetítés, táncbemutató, táncház

Amennyiben kérdése merülne fel, vagy sikertelen a regisztráció a nagytancvalaszto@mte.eu e-mail címen tudja felvenni velünk a kapcsolatot!

 

 

Megszakítás