Skip to main content
BlogHírek

A Kormány által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzettel összefüggésben a Magyar Táncművészeti Egyetemen követendő eljárásrendről szóló rektori-kancellári utasítás

By 2020.03.12.január 30th, 2022No Comments

A Kormány által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzettel összefüggésben a Magyar Táncművészeti Egyetemen követendő eljárásrendről szóló rektori-kancellári utasítás

A Magyar Táncművészeti Egyetem (a továbbiakban: egyetem) vezetése 2020. március 12-én és március 13-án rektori oktatási szünetet, 2020. március 16-20. között tavaszi szünetet rendel el. A hallgatóktól azt kéri: a tavaszi szünet ideje alatt ne utazzanak külföldre, és lehetőség szerint a lakhelyükön tartózkodjanak!

A fentiek alapján a hallgatók 2020. március 12-20. között nem látogathatják az egyetemet.

2020. március 23-tól az egyetem a helyi specialitások figyelembe vételével távoktatásra áll át a szükséges visszavonásig. A hallgatók a távoktatás során sem látogathatják a felsőoktatási intézményeket.

A rektori szünet, tavaszi szünet, valamint a távoktatási időszak alatt az egyetem, valamint a fenntartott köznevelési intézmény oktatói, kutatói, tanárai, munkatársai, funkcionális területen dolgozók esetében a folyamatos munkavégzés szükséges.

A magyar hallgatóknak a fenntartott köznevelési intézmény kollégiumából otthonába kell távoznia legkésőbb 2020. március 13-ig. A külföldi hallgatók köznevelési kollégiumi tartózkodása a továbbiakban is megengedett.

Minden hallgatói ügyintézés esetében elektronikus eljárásrendet kell alkalmazni.

Az egyetem által fenntartott köznevelési intézményben az összevont köznevelési intézmény vezetője 2020. március 13-ára rendkívüli oktatási szünetet rendel el, egyebekben a tanítás és nevelés a köznevelésre vonatkozó szabályok szerint zajlik.

Az egyetem területén, illetve az egyetem által szervezett formában megtartandó rendezvények esetében a veszélyhelyzetre való eljárásrend alkalmazása szükséges.

Kelt Budapesten, 2020. március 12.

 

Dr. Bolvári-Takács Gábor                                     dr. Kóczán-Győri Judit

rektor, egyetemi tanár                                                   kancellár

Megszakítás