Skip to main content
EgyetemGimnázium, kollégiumHírekKiemelt

Az online versenyben is sikeres volt az MTE Leccében  

By 2023.03.27.No Comments

A korábbi jelenléti esemény után az online versenyeredmények is megérkeztek a 9. alkalommal rendezett “Domenico Modugno” Nemzetközi Balett- és Kortárs Táncversenyről.  Az  5. évfolyam Órakeringője újabb szép elismerést zsebelhetett be.

A verseny után egy héttel tehát kiderült, hogy az olaszországi Leccében szervezett esemény online versenyén a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatói több szép eredmény mellett egy újabb első helyet is szereztek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a versenyen eddig három első díjat, a legjobb férfi táncosnak járó elismerést és több értékes eredményt jegyeztek a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékei és hallgatói.

A Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatóinak, növendékeinek online eredményei:

Klasszikus csoport

  1. díj: V. lány évfolyam, Órakeringő: Bonfatti Lina, Dmytriyenko Nikol, Gorondi Eszter, Kócsó Dóra, Kosaras Boróka, Králik Karina, Pánczél Bodza, Szűcs Liza és Walther Sophia – Felkészítő mesterük: Kövessy Angéla

Klasszikus szenior

  1. díj: Ishii Rio, VII. évfolyam –Felkészítő mester: Volf Katalin

Klasszikus szóló szenior kategóriában Csipán Csenge, VII. évfolyam (felkészítő mestere: Barna Mónika) a  4. helyen zárt, míg a klasszikus szóló junior kategóriában Balog Márton, III. évfolyam (felkészítő mestere: Dorkó Edina) top 10-es eredményt ért el.

Gratulálunk hallgatóinknak!

Megszakítás