Skip to main content
EgyetemGimnázium, kollégiumHírekKiemelt

Elkészült a Nemzetközi Tánctudományi Konferencia programja

By 2023.10.09.október 19th, 2023No Comments

Ahogy arról korábban beszámoltunk: Komoly érdeklődés kíséri a IX. Nemzetközi Tánctudományi Konferenciát, melyet Műfajok, Módszerek, Mesterek a táncművészetben címmel hirdet meg a Magyar Táncművészeti Egyetem. A szinvonalas nemzetközi konferencia programja elkészült.

Az eseményre 2023. november 3-4-én kerül sor, 10 külföldi előadó vesz rajta részt és az érdeklődők 49 előadásból és 3 workshopból választhatnak majd, melyek mindenki számára térítésmentesen látogathatók. Vonatkozik mindez a kísérőrendezvényekre is, tehát a könyvbemutatókra és a péntek esti táncelőadásra is.

A következő programmal várják a szervezők az érdeklődőket. A program angolul és magyarul is megtekinthető az alábbi linkeken.

9th International Conference on Dance Science – ProgrammeIX. Nemzetközi Tánctudományi Konferencia – ProgramIX. Nemzetközi Tánctudományi Konferencia – Meghívó

IX. Nemzetközi Tánctudományi Konferencia – Program-1

9th International Conference on Dance Science – Programme-1

A regisztrációs link itt található.

A  IX. Nemzetközi Tánctudományi Konferenciával kapcsolatos kérdéseket a Tánctudományi Kutatóközpont tudományos titkárának lehet elküldeni a ledniczky.bea@mte.eu email címre.

Megszakítás