Skip to main content
EgyetemGimnázium, kollégiumHírekKiemeltUncategorized @hu

Folytatódik a nagysikerű 5mű projekt

By 2023.09.17.No Comments

Nem tétlenkedtek az MTE hallgatói a nyár folyamán: az 5mű projekt keretében önkéntes módon közreműködtek a VéNégy Fesztiválon, június 22-25. között. Szeptemberre kiderült, az 5mű projektnek lesz folytatása.

A júniusi pár napban éjjel táncházat, nappal felfrissítő jógát tartottak a fesztiválon résztvevőknek a hallgatók, délutánonként pedig színes produkciókkal szórakoztatták a közönséget, bemutatva a Magyar Táncművéseti Egyetemen megszerzett tudásukat.

A 2023/24-es tanévben folytatódik a nagysikerű 5mű projekt, bízva még több művészhallgató csatlakozásában és új, izgalmas programokban.

Köszönjük Lőrinc Katalin mesternőnek az interjút, Szarvas Krisztina mesternőnek a felkészítést, valamint hallgatóinknak a részvételt. Íme, akik részt vettek az 5mű projektben:

Asperján György, Baka Levente, Bencze Kata, Berki Kevin, Busai Bori, Csató Málna, Cserveni Szabolcs, Egyed Mátyás, Farkas Gábor, Farkas Regő, Fülöp Balázs, Hudák Dóra, Kristóf Áron, Lovas Emma, Molnár Benedek, Molnár Csenge, Molnár Gergely, Nagy Kamilla, Nemes Nóra, Petik Balázs, Rimóczi Luca, Sándor Benjámin, Szabó Rozina, Takács Bence.

Megszakítás