Skip to main content
EgyetemGimnázium, kollégiumHírekKiemelt

Kiváló hallgatói eredmények a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencián

By 2023.05.04.No Comments

Az elmúlt hetekben rendezték meg a 36. Országos Tudományos Diákköri Konferenciát (OTDK), amelyen Egyetemünk négy hallgatója vett részt. Az OTDK-n való idei szereplésünk történelmi jelentőségű, hiszen több mint 10 éve nem képviselte senki a Magyar Táncművészeti Egyetemet ezen a rangos, országos rendezvényen.

Hallgatóink kiválóan helytálltak a tudományos közegben, egytől egyig színvonalas előadást tartottak és méltón módon képviselték Egyetemünket.

Eredmények:

Brum Kagyerják Alejandra – I. helyezett (Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai szekció / Hagyományőrzés tagozat; témavezető: Lévai Péter)

Dudás Dávid (címlapfotón) – Különdíj (Művészeti és Művészettudományi szekció / Zeneelmélet I. tagozat; témavezető: dr. Fügedi János)

Lengyel Dorottya – Különdíj (Művészeti és Művészettudományi szekció / Zenei alkotás és előadás tagozat; témavezető: Fodorné Molnár Márta)

Oláh Nóra szintén a Tanulás- és Tanításmódszertani Tudástechnológiai szekció / Hagyományőrzés tagozatán tartott értékes előadást.

Ezúton is szívből gratulálunk mind a négy hallgatónak és további sok sikert kívánunk nekik a tudományos karrierjükben! Köszönjük a témavezetőik áldozatos munkáját és bízunk benne, hogy a jövőben egyre több hallgató indul majd az egyetemi és az országos tudományos diákköri konferenciákon!

A beszámolót írta: dr. Papp-Danka Adrienn (MTE Tudományos Diákköri Tanács elnöke)

Megszakítás