Skip to main content
HírekKiemelt

Pótfelvételi a Magyar Táncművészeti Egyetemen

By 2023.07.28.július 30th, 2023No Comments

Amennyiben lemaradtál a tánctanári jelentkezésről, de szeretnéd tanulmányaidat állami ösztöndíjas képzésben folytatni az MTE-n, úgy várjuk jelentkezésed a pótfelvételi eljárásban.

A pótfelvételi során már csak egy képzés jelölhető meg, valamint csak azok jelentkezhetnek, akiket egyetlen általuk megjelölt képzésre sem vettek fel a július 26-án zárult általános eljárásban, vagy idén egyáltalán nem is jelentkeztek felsőoktatásba.

Jelentkezni kizárólag az E-felvételiben lehet, legkésőbb 2023. augusztus 6-ig.

Fontos változás, hogy a 4 féléves tanári mesterképzésben résztvevő hallgatók tanulmányaikat a legtöbb esetben állami ösztöndíjas formában végezhetik, ezért a már korábbi pedagógus végzettséggel rendelkezők vagy a 12 állami ösztöndíjas félévet már kimerítő, megfelelő végzettséggel (táncművész, a táncos és próbavezető, koreográfus, korábbi táncpedagógusi vagy tánctanári végzettség) rendelkező diplomások is bátran jelentkezzenek!

A pótfelvételi jelentkezés 2023. július 28. és augusztus 6. között zajlik a felvi.hu oldalon.

Az E-felvételi űrlapok kitöltésére 2023. augusztus 6-án éjfélig van lehetőség.

A jelentkezési űrlapok kitöltésével egy időben, 2023. augusztus 6-án éjfélig hitelesíteni is kell a jelentkezést, amit kizárólag Ügyfélkapun keresztül lehet megtenni.

A jelentkezési kérelemhez csatolandó dokumentumokat a jelentkezési kérelemmel egyidejűleg kell feltölteni 2023. augusztus 6-ig!

A felvételi elbeszélgetés időpontja a 2023.augusztus 23. 9 óra, az MTE campusán.

A felvételi követelményeivel kapcsolatban az MTE felvételi oldalán találsz információkat.

A pótfelvételivel kapcsolatos kérdéseket a tanulmanyi@mte.eu e-mail címen várjuk.

A pótfelvételi eljárásban meghirdetett szakokról bővebb információ ITT találhatók.

Megszakítás