Skip to main content
EgyetemGimnázium, kollégiumHírekKiemelt

Sikeres szereplés a nemzetközi angol szónokverseny döntőjén (videó)

By 2023.03.31.No Comments

A címlapfotón szereplő Bajza Gréta Mária, 10.a osztályos tanuló képviselte az első alkalommal szereplő Magyar Táncművészeti Egyetemet az angol nyelvű nemzetközi ESU Public Speaking Competition magyarországi döntőjén, senior kategóriában. Az ESU IPSC 2023 esemény a Magyar Táncművészeti Egyetem Nádasi Ferenc Gimnáziumában került megrendezésre.

Az országos döntő ünnepélyes megnyitója 2023. március 23-án 13:30-kor kezdődött a színházteremben, ahol Matthew Kirlew a Brit Nagykövetség politikai ügyekért felelős első titkára köszöntötte a versenyzőket, majd Stephen Jones az ESU in Hungary elnöke ismertette a verseny menetét.

Az MTE növendékei meglepetés előadással kedveskedtek a verseny résztvevőinek, hogy még emlékezetesebb legyen az esemény.

Mindkét korosztály számára több fordulóban zajlott a verseny, ahol a résztvevők 5 és 3 perces szónoklatokat tartottak, You never get a second chance to make a first impression” témában. A győztes, Horváth Viktória, májusban utazik Londonba a nemzetközi döntőre, ahol az egy hetes programsorozaton, több mint 60 ország versenyzője vesz részt.

Gratulálunk minden résztvevő diáknak és felkészítő tanárnak a sikeres szerepléshez!

Az  ESU IPSC 2023 esemény videója ITT megtekinthető.

Megszakítás