Gimnázium és kollégium

Nádasi Ferenc Gimnázium és Kollégium

     

Legfrissebb híreink

A VÁLYI RÓZSI KÖNYVTÁR MÁRCIUS 26-ÁN SZOMBATON ZÁRVA LESZ.

Bővebben

A könyvtár decemberi nyitvatartása

A könyvtár december 11-én szombaton: ZÁRVA, a karácsonyi szünet idején december 22-től január 2-ig: ZÁRVA. Más napokon a december 1-től érvényes nyitvatartási rend szerint látogatható.

Bővebben

Kedves Szülők!

Gimnáziumunkban november 5-én (pénteken) 17.15-től 18.50-ig szaktanári fogadóórát tartunk. A járványügyi helyzetre való tekintettel az intézménybe csak védettségi igazolvány felmutatásával, maszkban lehet belépni.  Tanáraink készséggel fogadják Önöket a váratlanul felmerülő, illetve egyedi problémák megbeszélésére a szülő vagy a pedagógus kezdeményezésére a fent megjelölt időpontban. Az elektronikus napló gondviselői felületén a Fogadóóra menüpontban több szaktanárhoz is be tudnak jelentkezni konzultációra. […]

Bővebben

Gimnáziumi szaktanári fogadóóra

Gimnáziumi szaktanári fogadóóra

Kedves Szülők! Gimnáziumunkban november 5-én (pénteken) 17.15-től 18.50-ig szaktanári fogadóórát tartunk. A járványügyi helyzetre való tekintettel az intézménybe csak védettségi igazolvány felmutatásával, maszkban lehet belépni. 

Bővebben

Szülői értekezlet a gimnáziumban

Szülői értekezlet a gimnáziumban

Tisztelt Szülők! 2021. szeptember 24-én, pénteken 17.15-től szülői értekezletet tartunk a Nádasi Ferenc Gimnáziumban az alábbi osztályoknak: 6.a, 7.a és 7.b, 10.b, 11.a és 11.b, 12.a és 12.b (és kis12.)

Bővebben